Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης 57 011
+30 2310 713100
psnmesimvrias@gmail.com

Ρομποτικά κιτ και προγραμματισμός συναντήσεων ρομποτικής για το νέο έτος.

Ρομποτικά κιτ και προγραμματισμός συναντήσεων ρομποτικής για το νέο έτος.

Όσοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την μαζική αγορά των ρομποτικών κιτ θα ειδοποιηθούν να περάσουν να πάρουν τα κιτ από τον σύλλογο από αύριο κιόλας Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019. Επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα στην παραγγελία ( παραγγείλαμε 25 αλλά τελικά ήρθαν …20 γιατί δεν υπήρχαν άλλα! ) αν κάποιος έχει ήδη αγοράσει το κιτ μόνος του και ειδοποιηθεί να έρθει να παραλάβει άλλο ένα ας το αφήσει για κάποιον άλλο που θα το χρειάζεται περισσότερο.

Για τις επόμενες συναντήσεις θα χρειαστούμε οπωσδήποτε υπολογιστές! Και μάλιστα έναν υπολογιστή για κάθε παιδί. Αυτό μειώνει αυτόματα τις επιλογές μας σε ένα και μοναδικό κτήριο, στο σχολείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα υπολογιστών. Εδώ όμως υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Η θέρμανση στο σχολείο είναι κεντρική και όχι αυτόνομη για κάθε αίθουσα. Αυτό σημαίνει ότι για να πηγαίνουμε εκεί θα πρέπει να …ζεσταίνουμε όλο το κτήριο! Θα ζητούσα για λίγο την κατανόησή σας μέχρι να βρεθεί κάποια …αποδεκτή λύση.

Μέχρι να βρεθεί η λύση για τους υπολογιστές τα παιδιά μπορούν να συναρμολογήσουν το κιτ και να προσπαθήσουν ( όσο μπορούν και όσο βρουν στο διαδίκτυο ) μόνα τους. Είναι και μια καλή λύση να δοκιμάσουν μαζί με τους φίλους – φίλες.

Πιστεύω ότι θα βρεθεί γρήγορα λύση για την αίθουσα. Μέχρι τότε ας προσέξουν λιγάκι ( πολύ λίγο! ) τα κιτ τα παιδιά και μείνετε συντονισμένοι εδώ για νεώτερα.

Αύριο Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 δεν θα γίνει συνάντηση του τμήματος ρομποτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: